expresszo-5
expresszo-14
expresszo-13
expresszo-12
expresszo-6
expresszo-2

Nu eerst koffie...

Expresszo is een trendy espressobar in een monumentaal jasje midden in het centrum van Middelburg. Wij maken koffie zoals de koffieboon het bedoeld heeft: vers gebrand en met liefde gezet.
Zin in een espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato?

Bij Expresszo schenken we koffie van SINGLE ESTATE. De complete keten van koffieboer tot de laatste slok onder controle. Geen concessies, direct trade, vers en uitmuntend, vakmanschap, precisie, passie.

Overnachten in de b&b van Expresszo

Op dit moment is de renovatie van de twee kamers van de bed & breakfast boven de espressobar afgerond. Vanaf 12 mei 2017 kan je bij je bezoek aan het bruisende Middelburg heerlijk overnachten in twee nieuwe, luxe ingerichte kamers.

expresszo_b&b_kamer-zolder-hd

Zolderkamer

De kamer op de zolderverdieping biedt plaats aan maximaal 3 personen, en is onder andere voorzien van heerlijke boxspringbedden en nieuw sanitair. Vanuit de zithoek biedt de kamer een mooi uitzicht op de levendige Pottenmarkt.

expresszo_b&b_kamer-eerste-verdieping-hd

Kamer eerste verdieping

De kamer op de eerste verdieping biedt plaats aan maximaal 2 personen, en is onder andere voorzien van heerlijke boxspringbedden en nieuw sanitair. Vanuit de zithoek biedt de kamer een mooi uitzicht op de levendige Pottenmarkt.

Contact

  • Pottenmarkt 22
    4331 LM Middelburg

Openingstijden

maandag - zaterdag 08:30 - 17:00